ПРИЈАТЕЉСТВО И ПОДРШКА

Велики ПРИЈАТЕЉ Музеја Републике Српске, “GRAWE” осигурање а.д. Бања Лука, већ годинама исказује истрајност у друштвеној одговорности, у складу са начелом које нас све подсјећа на етичке оквире друштвенокорисног дјеловања: “СНАГА КОЈА ДОНОСИ ДОБРО ЛЕЖИ У СЛОЗИ ЗАЈЕДНИЦЕ. ДОПРИНИЈЕТИ ТОМЕ ДУЖНОСТ ЈЕ СВАКОГ ОД НАС”- написао је оснивач “GRAWE” -а, надвојвода Јохан, давне 1828. године. Узимајући учешће у бројним хуманитарним акцијама широм Републике Српске, “GRAWE” активно помаже спортским клубовима, пружа посебну подршку раду с дјецом у спортским и културним пројектима и манифестацијама и већ пуних 15 година доприноси развоју друштва, пружајући ту СНАГУ КОЈА ДОНОСИ ДОБРО.

Као ПРИЈАТЕЉИ Музеја Републике Српске, данас су нас посјетили директор “GRAWE” осигурања Веселин Петковић и Бојана Панџић, који су разговарали са директором Музеја РС Миладином Савићем и ауторима изложбе “Откључај свијет илузије и науке”, кустосом археологом мр Иваном Панџић и кустосом етномузикологом МА Сањом Пупац. Овој значајној изложби а и другим догађајима у Музеју, “GRAWE” осигурање пружило je финансијску подршку те поново показало да традицију коју гради од 2001. године у Бањалуци, заснива на правим вриједностима које чувају културу нашег друштва.

“GRAWE” осигурање а.д. Бања Лука је основанo 2001. године као прво друштво за осигурање са страним капиталом у Републици Српској. Дио смо великог међународног финансијског концерна “GRAzer WEchselseitige Versicherung AG” са сједиштем у Грацу и историјом дугом скоро 190 година. Наш концерн послује у 13 земаља централне и југоисточне Европе и остварује импозантне резултате. Пословање “GRAWE” осигурања а.д. Бања Лука засновано је на традицији, повјерењу, сигурности и стабилности, а истовремено је прилагођено захтјевима модерног окружења и потребама клијената. ” – изјавили су из “GRAWE” осигурања а.д. Бања Лука.

Comments are closed.